VELKOMMEN

Kjære alle sammen, velkommen til årets første soloutstilling! Jeg har jobbet en lengre periode med både etsninger i Italia, litografier på Nøtterøy, og malt i ukesvis på atelierene i Oslo. Det er en stor glede å endelig vise frem 67 arbeider i vakre og historiske omgivelser.

Adresse; Sagveien 2. Eidsvoll Verk 

Vernissage klokken 14, lørdag 25/2

Jeg håper vi ses!

Hilsen Gro

Et lite utsnitt av nye malerier;

Et annet sted, en annen tid 150 x 100
Den klareste dagen 160 x 140
Vårt eget hemmelig sted 120 x 80
Utopia 150 x 100 cm
Barskog om ettermiddag 120 x 80 (solgt)
God natt min skatt 50 x 70 cm
Gnist på stien 100 x 100 cm

Vi to og månen 50 x 70 cm

se mer av utstillingen her

Adkomst

Med bil

Eidsvoll 1814 ligger kun 60 km nord for Oslo, og 21 km nord for Oslo lufthavn (OSL). Fra Hamar er det 66 km til oss, Gjøvik er 77km unna, Kongsvinger 70km og Hønefoss er 67 km unna Eidsvollsbygninngen. Fra E6 tar dere av i kryss 55 (ved Nebbenes-kafeene), følger skiltingen mot Eidsvollsbygningen og etter få minutter kan dere parkere gratis på parkeringsplassen vår.

Har du GPS kan du bruke adressen Carsten Ankers veg 17, Eidsvoll Verk som mål for reisen.

Med tog

Nærmeste togstasjon, Eidsvoll Verk stasjon, ligger i gangavstand (15- 20 min. 1,8 km) fra Eidsvollsbygningen/Eidsvoll 1814. Det går også korresponderende busser (se nedenfor). Det er god togforbindelse med to til tre avganger i timen Oslo S/Eidsvoll Verk (L12 og R11), og strekningen tar 31 minutter.

Kommer dere fra Lillehammer/Hamar med tog, går dere av på Eidsvoll stasjon, og skifter til tog som stopper på Eidsvoll Verk. Se Vy for rutetider. Som et alternativ kan dere ta Ruters buss nummer 430 fra Eidsvoll stasjon til Eidsvoll Verk (se nedenfor).

Med buss

Ruters buss nummer 430 passerer Eidsvoll 1814. Holdeplassen heter Eidsvoll Verk og ligger 3-4 minutter gange fra Eidsvollsbygningen. Fra holdeplassen ser du bygningen, og det er gangveg og undergang under bilvegen så det er trygt å lett å gå. Kommer du med tog fra Oslo eller Akershus, har du gratis overgang til buss inkludert i togbilletten din.

  • Fra Eidsvoll stasjon bruker bussen elleve minutter til Eidsvoll Verk.
  • Fra Jessheim stasjon bruker dere 38 minutter til Eidsvoll Verk med buss.
  • Fra Eidsvoll Verk togstasjon tar du buss nummer 430 i retning Eidsvoll stasjon, og går av på tredje holdeplass. Denne turen tar bare tre minutter.

Bussene går hvert kvarter på hverdager, hver halvtime på lørdager og en gang i timen på søndager. Rutetider og holdeplass-oversikt finner du på Ruter sine sider

Taxi

kontakter du på telefon 03550

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.