Vår i luften og nye håndkolorerte etsninger er ferdige!

Jeg har akkurat laget noen håndkolorerte etsninger som ligger i ARTshop. Hvert og et er fargelagt med enten akvarell eller tørrpastell-kaitt og kullstift. Denne serien med etsninger startet jeg med for noen år siden i Pietrasanta, der jeg utforsker muligheten innenfor mykgrunn og akvatint/etsninger. Det er en langsom prosess og i enkelte av trykkene har jeg undersøkt hvordan jeg kan tilføre trykkplaten innslag fra naturen. Jeg har funnet organiske elementer i hagen utenfor verkstedet, og har overført disse forsiktig på en tynn harpiks-emolusjon, før jeg legger platen i syrebad. Resultat ser du her, samt et lite utvalg av de siste motivene jeg har håndkolorert. Jeg legger ut flere ulike versjoner så snart jeg får tid.

God marsmåned videre!

Her kan du lese mer om hva etsninger er!

 

    

   

   

    

   

   

   

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.