Utstilling for Thea Steens Minnefond

Jeg ble invitert til å delta på denne utstillingen for to år siden, der overskuddet går uavkortet til Thea Steens Minnefond. På grunn av pandemien ble den utsatt, men i kveld åpner den endelig!
Jeg synes #sjekkdeg-kampanjen er en veldig viktig sak å få bidra til og derfor har jeg malt to nye malerier for anledningen. Tittelen på utstillingen er «Lidenskap for hest» og er i regi av Øvrevoll Galopp, og deres årlige arrangement, Damenes Aften.

Målet med #sjekkdeg-kampanjen er å få flere kvinner med i Livmorhalsprogrammet. Antall kvinner som tar livmorhalsprøve har økt siden kampanjen startet i 2015, og mange har unngått å få livmorhalskreft. Du kan lese mer om kampanjen her

 

 

 

Litt mer om arrangementet:

Torsdag er det klart for Damenes Aften på Øvrevoll. Kvelden hvor vi hyller kvinnene, og lager en egen løpsdag i samarbeid med Thea Steens Minnefond, har blitt en fin tradisjon på Øvrevoll. Denne gang skjer det i kombinasjon med en kunstutstilling hvor hesten også er i fokus.

-Torsdag 8. juni vil Øvrevoll Galopp ha sin tradisjonelle Damenes Aften, sammen med Thea Steens Minnefond. Her går alt overskudd til Thea Steens Minnefond og Kreftforening.

Det blir mange fengende flotte damer i teltet med god mat, god stemning og bobler i glasset for de som liker det, forteller en engasjert salgs- og markedssjef Esben Hansen. Han er også primus motor for arrangementer på banen. – I år har vi vår flott handlegate igjen på plass med hatter, kjoler og mange andre klær. Vi kjører på med vårt lotteri med mange fantastiske premier, hvor de to største er et gavekort fra Sigdal Kjøkken på kr. 50.000,- og en tur for to personer til Dubai med Emirates. Alt for å skaffe så mye penger som mulig til Thea Steens Minnefond, som har fokus på den viktige saken #SJEKKDEG

Det startet som en vill ide, ble senere en drøm og i år realiseres det. Nemlig Kunstutstilling med tema; Lidenskap for hest. Her er det både lokale og litt mer eksterne kunstnere som stiller ut i vår salgsutstilling.  – Det blir både malerier, trykk, foto og skulpturer. Vi tar ingen kommisjon ved salg, så kunstnerne vil i stedet bidra med et beløp til Thea Steens Minnefond ved salg. Kunstutstillingen holder hus i Hovedtribunen og vil være åpen på torsdag 8. juni, lørdag 10. juni og søndag 11. juni.

billetter kan du skaffe her

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.