Takk for i år!

Dett var dett, 2021❄️

For et år! For noen ville tilstander i verden! Mine tanker går til alle som sliter og går inn i nytt år med store utfordringer. Samtidig vil jeg takke alle der ute som jobber for en bedre verden, de som tar vaksine, de som redder liv!  Gjennom mitt yrke kommer jeg i kontakt med veldig mange ulike folk og de må også nevnes! Derfor: Takk til alle som kommer på utstillinger, dere som skriver og ringer til meg og ønsker å dele tanker, erfaringer, personlige historier og refleksjoner rundt livet med meg, til alle dere som kommer på atelier-besøk, dere som vil ha kunst hjemme eller gir den til noen dere er glad i. Takk til alle galleriene jeg samarbeider med, dere gjør en fantastisk jobb! Takk til grafikkverkstedene jeg jobber på i Norge og i Italia @aldogalleni , takk til rammeverksteder, budbil- og  transport-hjelpere (og til posten, tross at håndtering av forsendinger gir meg noen grå hår) Takk til min dyktige fotograf @byisaia , som alltid er sprudlende og ekstremt dyktig, og  ikke minst tusen takk til agent Elsa, @kunst_i_rom , som alltid er fantastisk støttende, omtenksom og hjelpsom!

Til slutt må jeg si takk til absolutt alle jeg kjenner, rett og slett! Jeg blir inspirert av dere på så mange ulike måter, og jeg gleder meg til å sette i gang for fullt i januar!
Vi ses i 2022♥️

foto: Isaia C Holsæter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.