Størst av alt-ny etsning!

Sist jeg var i Pietrasanta var planen å komme i orden i den nye leiligheten vi har flyttet inn i der, samtidig skulle jeg ta en pause etter mye intens jobbing og flytting i år. Men da jeg dro innom mester-trykkeren Aldo Galleni, for å hente bildene jeg ikke fikk med meg i bagasjen i sommer, klarte jeg ikke å la være å tegne en ny etsning. Dette motivet har jeg malt flere ganger i ulike versjoner, og denne gangen tegnet jeg det rett på sinkplaten før jeg la den i syrebadet. Etter tjue prøvetrykk med justeringer av farger og kombinasjoner av lyse og mørke partier, har jeg landet på at de alle skal være ulike!

 

I dag har jeg lagt ut noen av dem i ARTshop

 

God desember og førjul til alle!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.