Sommernatt ved fjorden,kjærlighetsdikt gjennom 50 år med grafiske arbeider av Gro Mukta Holter

Det ekstremt produktive multitalentet Ketil Bjørnstad feirer 70 år med å gi ut diktsamlingen «Sommernatt ved fjorden» Kjærlighetsdikt gjennom 50 år! I boken har Bjørnstad plukket ut 20 av mine grafiske verk, som jeg har laget i løpet av de siste ti årene. I dag fikk jeg endelig holde boken i hendene, og nå er jeg lykkelig og overveldet! Dette ble så fint og diktene er både vakre, inspirerende, underfundige og melankolske. Onsdag 4/5 blir det stor jubileumskonsert og boklansering på Rockefeller, det er fortsatt noen billetter igjen. Løp og kjøp både bok og konsertbilletter!
Dette er andre diktboken mine kunstverk får pryde forsiden til en forfatter og musiker jeg virkelig beundrer, og at jeg har vært inspirert av Bjørnstad siden jeg var barn, gjør det hele ekstra stas og hyggelig, må jeg innrømme!
Forrige diktbok, «Båt på fjorden», kan du lese mer om i mitt tidligere innlegg fra november, 2021.
Begge bøkene finnes i bokhandlere i hele landet, samt på nett. Eller du kan bestille dem direkte fra forlaget Aschehoug
God fornøyelse!
info/billetter finner du her

Kysset

 

 

 

 

 

One thought on “Sommernatt ved fjorden,kjærlighetsdikt gjennom 50 år med grafiske arbeider av Gro Mukta Holter

  1. Pingback: Bøkene har kommet – Kunstner Gro Mukta Holter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.