Nytt år og ny soloutstilling

Godt nytt år til alle dere kjære folk som besøker og følger meg🌟Takk for 2022! Det ble et år fylt med stor arbeidslyst og et tett utstillingsprogram, og jeg føler sterkt at dette nye året vil by på enda flere timer foran staffeliet, over lito-og dyptrykk-pressene og ved tegnebordet. Nå har jeg hvilt, gått turer, samlet opp mengder med energi og inspirasjon i julen, samtidig som jeg har jobbet med å planlegge den første soloutstillingen i 2023. Den åpner allerede 25. februar i Eidsvoll Kunstforening. På vegger som utstråler historie, med pust av en annen tid, omringet av idyllisk natur, skal jeg stille ut en serie helt nye malerier, i store og små formater, samt nye litografier og et godt utvalg av etsninger/tegninger. Jeg gleder meg stort og håper å møte deg, og alle som vil ta turen til dette vakre stedet, lørdag 25. februar, VELKOMMEN!

(mer info om vernissagen kommer senere..)

Jeg jobber med en serie med nye malerier til denne utstillingen

 

Galleri Festiviteten ble bygget i 1909, og er nabo til selveste Eidsvollsbygningen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.