Utstillingsåpning-velkommen!

Her er et utvalg av nye malerier som snart er montert på galleri-veggene i Tønsberg. I tillegg til store og medium-formater av malerier vil jeg også vise en rikelig samling med innrammet grafikk, litografier og etsninger samt, pluss flere originale tegninger. Jeg gleder meg stort til denne utstillingen, tenk at i disse lokalene dro jeg med moren min og kjøpte fisk og sjømat i sin tid. Det skulle jeg visst da, som lite barn, at på de samme veggene skal  jeg nå ha soloutstilling, for andre gang på tre år! Livet er mystisk og morsomt, i tillegg til alt det alvorlige vi må bale med alle sammen. Kom og se hva jeg har jobbet med i det siste året, om du ønsker et lite pust i bakken fra hverdagen. Jeg er der fra klokken 18 på torsdag 1/6! Adresse; Gallerii -Tønsberg Torv, Øvre Langgate 44

Hjertlig velkommen!

 

 

Aftenrøde 100 x 100 cm
Fredelig skog 100 x 100 cm
De fant skatten
Den magiske dammen 100 x 100 cm
Myk sol 90 x 120 cm
Sammen på brygga 50 x 70 cm
Denne reisen er vår 160 x 120 cm

 

Den store stenen 50 x 70 cm
Vårfangst ved dammen 100 x 80 cm

Velkommen hilsen Gro

One thought on “Utstillingsåpning-velkommen!

  1. Ruth Scherger says:

    Hei,
    er du av og til innom ditt atelier på Sagene?
    Er det mulig å avtale å treffe deg der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.