Nye litografier!

Jeg har tegnet og trykket en ny serie med litografier på Nøtterøy. Tematisk omhandler denne serien det jeg synes vi trenger mer av i verden nå og for alltid. Mindre krig, rasisme, utestengning, korrupsjon, hat og undertrykkelse og mer av dette: omtanke og kjærlighet! Det burde våre så enkelt, men åpenbart er det så uendelig vanskelig for oss mennesker å få til!

I kunsten kan jeg forsegle dette ønsket på akkurat min måte og jeg tror at flere enn meg kan kjenne igjen behovet for å verdsette minnene fra enten egen barndom eller de trygge og vakre stundene vi har/har hatt med våre kjære barn. Kjærligheten og omtanke er livsviktig grunnlag for å kunne møte verden, uansett hvordan den opptrer for oss.

Disse litografiene er trykket i tre omganger med farger vi blander for hånd hos  Jørun Sørensen, mester-litografen, som det er så inspirerende å jobbe med. Nå skal de tørke over helgen og så deles opp et og et, før jeg kan signere og nummerere. Ønsker du å forhåndsbestille kan du gjøre det  her: https://groholter.no/artshop/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.