Nye litografier!

Endelig kunne jeg dra til Nøtterøy igjen og lage nye litografier i verkstedet til Jørund Sørensen. Jeg elsker denne gamle håndverksteknikken, lukten av sverte, papir og kjemikalier. I denne serien med fire motiver har jeg ønsket å løfte frem livets ulike  stadier, fra barnets første dager til paret som ror sammen, kanskje innover i evigheten?

Jeg håper alle får en fin vår med lysere, lengre dager!, og ikke minst, endelig kan vi leve mer «normalt». Nå gleder jeg meg til å se dere på utstillinger i år, her og der! Beste hilsen Gro

 

Litografiene kan bestiller her.

 

 

 

 

I min favn
Gledens dag
Nye steg
Vår tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.