Nye etsninger i November

Jeg har nettopp laget en ny serie etsninger som heter «Veiviseren», den består av et eksklusivt opplag håndkolorerte verk. Etsning er en teknikk jeg verdsetter å bruke fordi den lar håndverket stå i fokus, fremfor å lage raske digitale utprint, som kanskje er mer tidstypisk fremstillingsmetode av papirkunst/grafikk i 2020.. Jeg liker tanken på at etsninger ble utviklet omkring 1400-tallet og teknikken ble brukt for å lage bøker, kart, kunst og også til å dekorere rustninger!

«Veiviseren» utarbeidet jeg for noe år siden på mitt faste verksted i Barcelona, og nå har jeg etterarbeidet noen få eksemplarer som jeg har lagt ut i  ARTshop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.