Ny versjon av «Steg for steg»

Innimellom varme feriedager med lange svømmeturer i Middelhavet, jobbet jeg blant annet med å håndkolorere nye versjoner av Steg for sted! Etsningene er trykket i et begrenset opplag der hvert trykk blir unike. Inspirasjonen kommer av seg selv i de Toskanske omgielsense, og til høsten skal jeg tilbake og lage mer grafikk!

Jeg gleder meg til å sende dem ut i verden og du kan se og bestille rykende ferske utgaver her

Motivformat: 18 x 23,5 cm
Format ved innramming ca: 35,5 x 42,5 cm

Jeg har med en liten, eksklusiv bunke med tilbake hjem fra Italia🇮🇹God sommer videre!

 

Gro☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.