Lørdag 7. desember åpner jeg Atelier HOLTER

Hvert år siden 2009 har jeg invitert til åpent atelier før jul, litt fordi det er hyggelig å skape en annerledes stemning for alle som styrer med julehandelen i byen, men mest av alt fordi det er en anledning til å møte venner og ukjente og ha en sosial stund sammen i vintermørket. I år stiller jeg ut flere nye malerier og all grafikken jeg har laget i 2019! Det har vært flere arbeidsreiser til i Kristiansand, Pietrasanta i Italia og sist men ikke minst til Nøtterøy! Jeg rydder så klart frem en del fra arkivene, så du kan se et mangfold av grafikk, tegninger og malerier med og uten rammer. Det blir enkel servering og mulighet for å finne unike prøvetrykk og verk jeg ikke har vist tidligere, du kan høre om bakgrunn og håndverksteknikkene jeg jobber med eller bare komme å få varmen med en kopp kaffe, te eller et glass vin. ?Jeg har dessuten rabatt på alle innrammede bilder og andre gode kunde-fordeler kun denne dagen!

Adressen er Dannevigsveien 18 A (midt på Sagene). Døren er åpen fra klokken 12-17:00 ?buss nr 20, 37 og 54 stopper femti meter unna, eller du kan parkere i gaten utenfor ved parken her

Jeg håper vi ses! ?VELKOMMEN?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.