For det er alltid lys

Det er tolv år siden sist jeg laget arbeider i teknikken silketrykk, men nå har jeg en fin liten bunke ferdig her! Hvert bilde skal håndkoloreres, signeres og ikke minst forgylles med små bladgull-stjerner✨

Motivet har jeg jobbet med i noen år nå, men da den dyktige, unge poeten Amanda Gorman holdt sin tale ved innsettelsen av Joe Biden, tok jeg frem motivet og syntes det fikk et nytt lys mot tematikken i diktet hennes “The hill we climb”. Jeg har derfor gitt dette silketrykket tittelen: «For det er alltid lys»

Hvert trykk må tørke i tre-fem timer før jeg kan legge på bladgullet, og så håndkolorerer jeg med vannfarger og kritt. Dette gjør at hvert silketrykk er unike! Jeg ser frem til å få rammet det inn og å stille det ut i mai, men innen den tid kan du se det i mitt nettgalleri, der legger jeg ut fortløpende, ettersom de blir ferdig tørre.

God helg! hilsen Gro🦋

 

Trykket er 40 x 60 cm og arket er 50 x 70 cm.

For det er alltid lys

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.