Innramming

Nå i denne spesielle tiden vi befinner oss i ønsker jeg å tilby noe ekstra, og siden grafikk og tegninger må rammes inn for å kunne falle på plass, tenkte jeg å gi dere denne muligheten til å bestille kunsten ferdig innrammet! Se mer her

Derfor har jeg nettopp inngått et nytt samarbeide med min dyktige rammemaker Tom Egil, som driver Bettums Rammer i min hjemby Tønsberg, så nå kan du trygt bestille mine bilder med ramme og til og med få dem tilsendt! (eller du kan hente på mitt atelier i Oslo/Sagene)

Jeg bruker kun enkel sort eller hvit ramme i denne «kampanen». Har du spørsmål om priser og frakt, kan du sende meg mail eller ringen meg.

Ha en fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.