Designprosjekter

Jeg har deltatt i flere designerprosjekter i Norge, Sør-Afrika og i Asia. I 2009 designet jeg barneserien «Lille Solstråle» firmaet Haugerud AS.

I 2005 Designet jeg dukken «Shwe-Shwe Poppi«, som er et prosjekt som skaper arbeidsplasser for kvinner i Sør-Afrika den dag i dag.

Designet kolleksjonen «The ART collection» Interieriørserie av kunstputer og silke/bomull-skjal, samarbeide med Ladyburk i 2013.

I 2015 gjorde jeg et samarbeide med Imaging Fotophono og Magnor glass, der trykket vi motivene mine over på tykke glass-stener, en teknikk som kun blir brukt til å lage Edvard Munch´s bilder som de selger i Munch museets gavebutikk.

Samarbeid med Plan Norge

Hver eneste dag blir 33 000 mindreårige jenter giftet bort. For mange av jentene betyr det slutten på utdanning og fremtidsdrømmer. Barnebrudene blir fratatt retten til å bestemme over egen kropp, sitt eget liv og mister muligheten til å skape seg en bedre fremtid.

Plan jobber for å stoppe barneekteskap og oppfylle alle jenters grunnleggende rettigheter, som utdanning, trygghet og seksuell helse. Plan jobber på alle nivåer for å stanse barneekteskap – fra ungdomsgrupper i lokalsamfunnene, informasjons- og holdningsarbeid i distriktene, til lovarbeid på nasjonalt nivå og globale kampanjer på FN-nivå. Pengene for nettet går til dette arbeidet.

Motivet på nettet er laget av den anerkjente billedkunstneren Gro Mukta Holter.

«Motivet Stay handler om livssyklus, med fokus på de feminine kreftene i naturen. Sommerfuglen på ryggen er et symbol på endring, livskraft og håp» forteller Holter.
Handlenettet er 38 x 42 cm med lange hanker. Det er laget av økologisk bomull og er fairtrade-sertifisert. Prisen er inkludert porto. Øremerket Plans arbeid mot barneekteskap.

Stipender, innkjøp og utsmykning

Mottok Oslo Kommunes Kunst og Kulturstipend (2010) og Statens Kunstnerstipend,
arbeidsstipend for yngre nyetablerte kunstnere (2006-2007) mfl. er bl.a innkjøpt av Kunsthøyskolen i Oslo(2011),
og har hatt utsmykking av Bo senter i Posgrunn kommune med veggmalerier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.