ATELIERBESØK FOR KUNSTFORENINGER

Jeg har hatt mange givende besøk av bedrifts og kunstforeninger i atelieret mitt på Sagene, etter verden åpnet opp igjen. Responsen er at gruppene synes det er spennende og interessant å se hvordan kunsten blir laget, og ikke bare se bilder ferdig på veggen i et «upersonlig» galleri. Hos meg får vi mulighet til å komme nærmere prosessen og jeg forteller om innhold, bakgrunn og hva slags innfallsvinkler jeg har i mitt kunstnerskap. Min erfaring og tilbakemeldingene jeg får, er at det er berikende på mange ulike måter å møtes, få i gang samtaler og bli kjent utenfor arbeidsplassen. Ofte sirkulerer samtalene rundt temaene i motivene jeg lager, og det kan dukke opp helt magiske øyeblikk, som kan vende tankene innover i kjernen av det å være menneske. Jeg pleier å bidra med enkel servering og gir innrammings-veiledning til de som ønsker det.  Jeg kan skreddersy løsninger som passer hver og en forening/gruppe. Foruten å ha sosialt samvær, har man mulighet til å kikke i arkivene mine med hundrevis av arbeider, mange jeg ikke har vist offentlig enda. Man kan bla gjennom malerier, grafikk, tegninger og kjenne på stofflighet, samt lære om teknikk og materialer.

Hvis du ønkser å avtale et besøk på Sagene, kan du sende melding til meg her

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.