Åpent atelier

Hittil i år har jeg blant annet brukt mye tid på å rydde og sortere bildene i atelieret mitt på Sagene. Jeg har jobbet med flere opplag av grafikk hvert år siden 2008, og det bærer lokalene tydelig preg av! Derfor har Elsa og jeg ommøblert, kategorisert og laget orden i kaoset, så nå kan vi vise både innrammede grafiske arbeider fra vegg, men også tegninger og malerier, og ikke minst kan vi finne enkelt frem i alle arkivskuffene hvis du vil se hva som skjuler seg i dem!


Etter en inspirerende uke i Italia har jeg tatt med meg nye etsninger hjem i bagasjen, pluss at de nyeste litografiene jeg laget på Nøtterøy i februar er ferdig rammet inn, så vi holder på å lage ny utstilling i galleri-rommet!

Vårvær med sol og varme er meldt og vi åpner dørene på lørdag 19/3 i Dannevigsveien 18.

VELKOMMEN fra Kl 11-15

Se kart her

Ro meg innover i drømmen

 

Vår
Blåtimen
Størst av alt
jeg har noen få igjen av denne, «For det er alltid lys»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.