ÅPENT ATELIER! Lørdag 25. september

Endelig er det dags for å åpne døren inn til mitt Sagene-atelier! Jeg har holdt til her i nesten fem år nå og har hatt utrolig mange fine stunder opp gjennom årene med besøk av kjente og ukjente fra fjern og nær, og det blir alltid noen gode, interessante samtaler og også endel nye bekjentskap, som kan bidra til å gi varme og inspirasjon innover i høstkulda!

I løpet av det siste året har jeg jobbet veldig mye her på Sagene, i atelieret på ESSO/Tveita, og før pandemien, i Pietrasanta i Italia. Alle forskyvelser av utstillings-planer har gjort at jeg nå har blitt nødt til å rydde og sortere i grafikk-skuffene og i beholdningen min generelt! Elsa og jeg har samlet innrammet grafikk, tegnniger, håndkolorerte unika-grafikk og håndkolorerte arbeider, pluss en god del malerier, til en mini-utstilling i galleridelen og i atelieret, kun denne dagen!

VELKOMMEN lørdag 25.september klokken 11-16:00

Adresse: Dannevigsveien 18 A. midt på Sagene 

 

Innover mot lysningen 70 x 50 cm (maleri)

 

Fullmånedans (håndkolorert lito, unika)

 

Ro meg innover i drømmen (håndkolorert etsning, unika)

 

La oss gå innover sammen 150 x 100 cm (maleri)

 

Neon 90 x 120 cm (maleri)

 

Jeg håper vi ses! Hilsen Gro

Foto: Gry Traaen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.