TAKK for 2013!

Tusen takk for et fantastisk år! 2013 har vært mitt mest produktive år hittil i mitt virke som kunstner! Det er vanskelig å beskrive hvor fantastisk det har vært å bli invitert på så mye utrolige ting på et år!
Jeg har hatt min største separatutstilling hittil, tre andre solo-utstillinger pluss deltatt på en rekke kollektive. Over åtti malerier og 16 grafiske verk er produsert, alle malerier og tegninger er laget i atelieret mitt som er 16 kvm stort. Det har vært en stor glede å bli ferdig med kunstboken «kjære MOR» og fullført tekstilkunst-prosektet «the ART collection». Tusen takk til alle gallerier, kuratorer, samarbeidspartnere, kollegaer, venner og familie! 2014 kommer til å bli et spennende år, mange solo-utstillinger skal opp og flere andre spennende prosjekter!
Godt nytt år og tusen takk for alle som følger, deler, sender meg mailer og bestiller bilder! Jeg elsker det!

You must be logged in to post a comment.