Nytt litografi, «Seiler»

Jeg startet å jobbe med denne lille seileren for mange år siden, etter at jeg fant et gammelt familiefoto hos min far. Familien min er fra Telemark, Porsgrunn og Kragerø, og mine barndoms-somre er tilbrakt mye langs kysten i særlig Kragerø. Jeg har tidligere malt og tegnet gutten med seilebåten og nå ble det et endelig et stort litografi! Jeg husker selv alle timene om sommeren da vi lekte i vannet og liksom seilte inn i våre egne dagdrømmer… God sommer!

Den ujevne kantlinjen er avtrykk av kalksteinens form, som jeg ønsker å ha med i bildet, (det er ikke en feil..) Jeg liker å se mønsteret av den organiske lito-steinen som motivet er tegnet på og jeg liker å legge vekt på at litografi ikke er som «perfekte, glatte» digitale trykkemetoder, men at man kan se spor etter hånden og den tradisjonsrike teknikken.
40 x 55 cm. Litografi trykket i et opplag på 80 stk.
Anbefalt ramme: Hvit, sølv, eik Kjøp bildet her:
Fri frakt innenlands!

Seiler web

You must be logged in to post a comment.