Publisert

ÅPENT ATELIER DEL II

Jeg tar en reprise av forrige ukes åpne atelier og setter døren på vidt gap igjen! Det var så utrolig å møte folk fra fjern og nær, slå av en prat, mange fant seg en favoritt og noen ville bare kikke innom og si hei, alt sammen like hyggelig! Siden desember er proppfull av begivenheter gjentar jeg julestue allerede nå på mandag 14 desember, så de som ikke rakk forrige uke også kan ta seg en tur! Jeg har et bredt utvalg av grafikk, original tegninger og malerier. Jeg selger også gavekort, perfekt å gi i julegave til kunstinteresserte! juleopentVelkommen kl 16-20:00! Jeg inviterer mine kjære følgere og kunstinteresserte venner til hyggelig «julestue» der jeg har funnet frem unike arbeider, prøvetrykk, innrammet grafikk, malerier og tegninger! Det blir reduserte priser kun denne kvelden og mulig å gjøre et realt kunstkupp! Adr:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.